• 1 - 2 werkdagen
  • Vegan
  • Cruelty Free
  • Best Quality For Every Beauty
  • 1 - 2 werkdagen
  • Vegan
  • Cruelty Free
  • Best Quality For Every Beauty

Hier vind je de antwoorden op jullie veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons dan met jouw vraag en/of opmerking via het contactformulier.

Wat is jullie levertijd?

Indien je op werkdagen voor 16:00 uur besteld word je pakket op dezelfde dag verzonden. Het komt wel eens voor dat er een vertraging is vanuit PostNL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij bezorgen met een track en trace.Zijn de wimpers herbruikbaar?Ja, daar zijn ze ook voor gemaakt. Als je zorgvuldig met je wimpers omgaat en je na gebruik de gedroogde lijm verwijderd van de wimperband, dan kun je de wimpers wel 20 tot 25 keer gebruiken.

Wat is mink en wat betekend faux-mink?

Veel klanten hebben geen idee waar het woordje mink voor staat. Om te beginnen is mink het engelse woord voor ‘nerts. Nerts is een diersoort. Wij van JulzSparkle zijn geen voorstander van dierenleed en verkopen dan ook geen echte mink wimpers. Leveranciers konden ons niet overtuigen dat er geen dierenleed aan te pas komt. Verhalen dat dieren geborsteld worden en op deze manier de haartjes verkregen worden, geloven wij niet in. Daarom zijn al onze wimpers gemaakt van synthetische zijde. Het woordje ‘faux’ verwijst hier ook naar. Het is een soort namaak bont. Kwaliteit is hetzelfde en uit ervaring weten wij dat echte mink haartjes wat dikker zijn en faux mink oftewel zijde wimpers iets dunnere haartjes hebben. Je kunt de haartjes vergelijken met je eigen wimpers. Het is net zo zacht van structuur.

Waar zijn jullie wimpers van gemaakt?

Onze wimpers zijn gemaakt van zijdezachte polyvezel.

Hoe breng ik de wimpers aan?

Bij het bestellen van een van de wimpers of een wimpers set ontvangt u een ook een stappenplan,. Hierin staat alles in stappen aangegeven hoe u de wimpers bevestigt. De lijm van JulzSparkle is ideaal , beschikbaar in een zwarte variant en ook te gebruiken als eye-liner. Met de handige JulzSparkle applicator heb je de wimpers in een handomdraai geplakt. Doe een druppeltje lijm op je hand en met de achterkant van een pincet de lijm aanbrengen op de band. Nooit de lijm rechtstreeks vanuit de tube aanbrengen op de band, want dan is de kans groot dat het gaat knoeien en zo onnodig de haartjes vies maakt.

Is het nodig om de wimpers voor gebruik op maat knippen ?

Geen enkele oog is hetzelfde. Wij raden zeker aan dat je voor gebruik van de wimpers deze op maat knipt voor jouw oogvorm. Knippen moet je altijd vanuit de buitenzijde doen. Knippen in de lengte raden wij ABSOLUUT af. Elke wimper heeft een bepaalde uitstraling en door de haartjes korter te knippen gaat het model verloren.

Mag ik mascara gebruiken op de wimpers ?

Dat kan, maar het is geen must. De wimpers hebben al een krul en na elke keer reinigen zal de krul minder worden. Wil je toch graag mascara gebruiken voordat je de wimpers gebruikt? Breng dan maximaal 1 laag aan en laat deze laag vervolgens eerst goed drogen voordat je de wimpers aanbrengt. 

Hoe maak ik de wimpers schoon ? 

Was de wimpers nooit onder de kraan of leg ze ook niet in een bakje met water. De wimpers worden wel schoon, maar je verkort hierdoor de levensduur van de wimpers. Bovendien verdwijnt de mooie krul. Wij adviseren om een wattenstaafje te deppen in alcohol (verkrijgbaar bij de drogist) en daarmee de wimpers voorzichtig schoon te maken. Leg ze vervolgens altijd weer terug in het doosje, op deze manier behoud je de krul en vorm.

Hoe verwijder ik de lijm ?

De lijm is speciaal ontwikkeld voor onze wimpers. Onze wimpers kan je vaker gebruiken en de de lijm ook heel gemakkelijk verwijderen. Maak een wattenstaafje nat met alcohol en ga voorzichtig met het wattenstaafje over de rand van de wimper , op deze manier week je de lijm los. Ook kan je, indien je dit voorzichtig, doet de haartjes tussen wijs- en duimvinger vasthouden en de lijm voorzichtig los trekken. 

Mogen de wimpers geruild worden?

Vanwege hygiënische redenen kunnen de wimpers niet geruild worden. 

Kunnen de wimpers mijn eigen wimpers beschadigen?

Nee. Als je de wimpers correct plakt en door gebruik te maken van een veilige lijm , zoals die van JulzSparkle , kan het je eigen wimpers niet beschadigen.  

Wat is een Biab?

Builder In A Botlle. De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gelpolish overheen.

Wat is een Gelpolish?

Gelpolish ook wel gellak of soak off gel genoemd. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar natuurlijke nagelversteviging.

Wat houdt een E-Manicure in?

Deze populaire electrische manicure ook wel E-Manicure of Combi-Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de electrische vijl. Met deze techniek worden uw nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de electrische vijl.

Veelgestelde Vragen